skip to Main Content

Doneren?

Deelname aan onze quiz is geheel vrijblijvend. Als je genoten hebt van de quiz en ons wilt steunen dan zijn we heel blij met een gift. Scan de QR-code van hiernaast met de camera van je telefoon om een donatie te doen. Let op! Deze code werkt niet met de app van een bank. Als het niet lukt om met je camera de QR-code te scannen dan heb je een QR-code app nodig.

Als alternatief kan je ook op de QR-code of de groene doneren knop van hieronder klikken om een donatie te doen.

qr code - Quiz aan zee

Stuur deze pagina naar jouw telefoon / laptop (delen).

Online Quiz live bij Xiringuito – 22-5-2020

Wat leuk dat je hebt besloten om mee te doen! Hierboven staat de oude livestream van de online quiz bij strandtent Xiringuito. Hieronder staat de uitleg met wat je nodig hebt voor de quiz, de tijd stempels en hoe je mee kan spelen. Je mag alleen mee doen of in een team. We hopen dat jullie een leuke tijd hebben.

En als jullie de Quiz waarderen dan mag je doneren.

Wat heb je nodig?

Internet

Om mee te doen aan onze online quiz is het allerbelangrijkste een goede internetverbinding. Let op dat het streamen van onze video veel data kan kosten.

Scherm 1

Verder is het handig om een scherm (televisie, ipad, smartphone) met geluid te gebruiken om onze livestream te kunnen volgen.

Pen & Papier (email)

En tot slot, heb je pen en papier of een nieuwe email nodig om de antwoorden op te schrijven. Je kunt daarna zelf of elkaars antwoorden nakijken wanneer de antwoorden aan het einde van ieder blok worden gegeven.

Hoe werkt het?

Hierboven staat de livestream van de online quiz op vrijdag 22 mei 2020 bij strandtent Xiringuito. Volgende week zijn we er weer met een nieuwe Quiz. Bekijk hier wanneer onze eerst volgende quiz wordt gehouden.

Dit filmpje blijft online staan. Mocht je de quiz gemist hebben dan kan je deze hierboven opnieuw afspelen. Dit kan je alleen doen maar het is natuurlijk nog leuker als je dit met vrienden en/of familie samen speelt.

Hoe kan ik met deze Quiz meespelen?
Het belangrijkste is dat jij/jullie de quiz niet vooruit spoelen zodat je de antwoorden nog niet weet. Zorg dat jullie de quiz tegelijk starten. Gebruik vervolgens pen en papier (of een nieuwe email) om de antwoorden op te schrijven. In dit filmpje worden na ieder blok de antwoorden gegeven. Deze kunnen jullie dan zelf of je kan elkaars antwoorden nakijken. Bijv. door de antwoorden naar elkaar te emaillen. Hieronder staan alle tijd stempels zodat je kan zien waar de Quiz en de verschillende blokken (rondes) beginnen.

Let op!
Je kunt de online formulieren (uit de live comments) niet meer gebruiken. Je kunt wel met pen en papier (of email) meedoen en daarna zelf of elkaars antwoorden checken.

Let op!
Je kan helaas niet meer meedoen met de foto challange. Dit kan alleen tijdens de live quiz.

Tijd stempels:

Start Quiz – 34:10
Start Blok 1 (ronde 1 & 2) – 42:22
Start Blok 2 (ronde 3 & 4) – 1:18:34
Start Blok 4 (ronde 5 & 6) – 1:55:09

Veel plezier!

Hoeveel kost het?

Deelname aan deze online quiz is geheel vrijblijvend. Als je genoten hebt van de quiz en ons wilt steunen dan zijn we heel blij met een gift. Scan de QR code van hiernaast met de camera van je telefoon om een donatie te doen. Let op! Deze code werkt niet met de app van een bank. Als het niet lukt om met je camera de QR code te scannen dan heb je een QR code app nodig.

Als alternatief kan je ook op de groene doneren knop van hieronder klikken om een donatie te doen.

qr code - Quiz aan zee

Stuur deze pagina naar je telefoon of laptop (delen)

Hieronder staan alle links die je kunt gebruiken om deze pagina te delen of naar jou telefoon te sturen.

Like onze pagina's

Als jullie de quiz leuk vinden dan zouden wij het enorm waarderen als jullie ons liken op Facebook, Instagram en abonneren op YouTube.

Back To Top