skip to Main Content

Doneren?

Deelname aan onze quiz is geheel vrijblijvend. Als je genoten hebt van de quiz en ons wilt steunen dan zijn we heel blij met een gift. Scan de QR-code van hiernaast met de camera van je telefoon om een donatie te doen. Let op! Deze code werkt niet met de app van een bank. Als het niet lukt om met je camera de QR-code te scannen dan heb je een QR-code app nodig.

Als alternatief kan je ook op de QR-code of de groene doneren knop van hieronder klikken om een donatie te doen.

qr code - Quiz aan zee

Stuur deze pagina naar jouw telefoon / laptop (delen).

We zijn live! Klik op de link van hieronder om naar de YouTube stream te gaan en om mee te doen.

Klik op deze link voor de YouTube livestream (video) ->

Logo jumpteam 2020

Hoeveel weet jij van watersport? Golfsurf, windsurf, kitesurf, foiling, winging.. het komt allemaal voorbij! Wie weet win jij wel de eeuwige roem als master watersport quizzer óf ga je naar huis met een prijs voor de meest originele inzending voor de @home challenge!

Zet jezelf op aanwezig en doe mee met de Quiz aan Zee!

QUIZ AAN ZEE BUMPER 1920x1080

Wat leuk dat je hebt besloten om mee te doen! Hierboven komt onze live stream te staan zodra we live zijn. We gaan altijd om 20:00 live en om 20:30 begint de quiz. Hieronder staat de uitleg met wat je nodig hebt voor de quiz en waar je de antwoord formulieren kunt vinden. Je mag alleen mee doen of in een team. We hopen dat jullie een leuke tijd hebben.

En als jullie de Quiz waarderen dan mag je doneren.

Wat heb je nodig?

Scherm 1

Verder is het handig om een scherm (televisie, ipad, smartphone) met geluid te gebruiken om onze livestream te kunnen volgen.

Internet

Om mee te doen aan onze online quiz is het allerbelangrijkste een goede internetverbinding. Let op dat het streamen van onze video veel data kan kosten.

Scherm 2

En tot slot, heb je een tweede scherm, laptop, tablet of smartphone nodig om de antwoorden op in te kunnen vullen via ons antwoord formulier.

Vrienden of familie!

Onze online quiz wordt nog leuker als je het met collega’s, vrienden of familie online meespeelt. Ook nu in Corona tijd kan je bijv. gratis (via wifi of 4g*) video bellen met elkaar via Whatsapp, Zoom, Skype, Facetime en Google hangouts. Let er wel op dat één iemand het formulier invult.

*Video bellen via 4G kan extra geld kosten als je een kleine internet (data) bundel hebt.

Hoe werkt het?

Het is mogelijk om in je eentje mee te doen. Maar het is natuurlijk nog leuker als je met wat vrienden meedoet aan de quiz! Je kunt gezellig met jou quarantaine vrienden/familie thuis samen spelen. Maar je kan tegenwoordig ook gratis met elkaar video bellen via Whatsapp, Zoom, Skype, Facetime en Google hangouts om zo op afstand samen mee te doen. Let wel op dat het kan zijn dat video bellen je internet trager kan maken waardoor onze stream langzamer gaat lopen. In dat geval is alleen bellen verstandiger.

De livestream van onze Quiz aan Zee vind je hierboven en de antwoordformulieren staan hieronder. Klik op de blok nummers (links) van de formulieren om naar het formulier te gaan.

Formulieren pas open om 20:25
Let op! Wij openen het formulier pas om 20:15 op de avond van de quiz. Wanneer je nog geen vragen ziet is het handig om rond deze tijd of om 20:30 nog een keer het formulier te openen of te refreshen.

Blok 1 (ronde 1 & 2)
Het groene formulier.

Blok 2 (ronde 2 & 3)
Het gele formulier.

Verzend of submit na ieder blok jullie formulier. Wanneer de tijd is verlopen sluiten wij het formulier weer af. Het is belangrijk dat je per team maar één formulier gebruikt. Dit kan je het makkelijkste doen door één iemand het formulier in te laten vullen. Wanneer wij meerdere formulieren tegenkomen met dezelfde teamnaam dan telt het formulier met de laagste punten. Het team wat over alle formulieren heen de meeste punten heeft gescoord is de winnaar van de online quiz en verdient daarmee eeuwige roem!

Belangrijk! Voor het uitrekenen van de eindstand is het erg belangrijk dat jij/jullie altijd dezelfde teamnaam gebruiken voor ieder formulier. Let daarom goed op dat er geen typfouten zoals spaties in je naam staan wanneer je deze gaat copy-pasten. Het is daarom een goed idee om je naam even apart op te slaan in een kladblok of in Word. Let tot slot ook op de spelling bij het invoeren van het antwoord. Antwoorden die fout gespeld zijn moeten we helaas afkeuren. Daarnaast mogen er ook geen spaties achter de antwoorden staan en worden leestekens zoals ! ? , . ook fout gerekend. Vul dus alleen de tekst of het nummer in wanneer dit van toepassing is.

Stuur deze pagina naar je telefoon of laptop (delen)

Hieronder staan alle links die je kunt gebruiken om deze pagina te delen of naar jou telefoon te sturen.

Hoeveel kost het?

Deelname aan onze quiz is geheel vrijblijvend. Als je genoten hebt van de quiz en ons wilt steunen dan zijn we heel blij met een gift. Scan de QR code van hiernaast met de camera van je telefoon om een donatie te doen. Let op! Deze code werkt niet met de app van een bank. Als het niet lukt om met je camera de QR code te scannen dan heb je een QR code app nodig.

Als alternatief kan je ook op de groene doneren knop van hieronder klikken om een donatie te doen.

qr code - Quiz aan zee

Quiz gemist?

Hieronder staat een overzicht van de voorgaande online quizzen die je (als je deze nog niet gespeeld hebt) online on demand kan spelen. Klik op de link of de foto om de online quizzen te openen en om te lezen hoe je kan meespelen.

Quiz op maat?

Op zoek naar een gezellig en corona-proof team of bedrijfsuitje voor 25 personen of meer? Ga dan voor onze Quiz op maat! Deze quiz wordt online gespeeld en is dus 100% corona-proof. Samenwerken staat hierbij centraal! In teams strijd je tegen elkaar: wie heeft de meeste kennis paraat? Overleg en discussieer met je teamgenoten en kom samen tot het juiste antwoord. Het winnende team verdient eeuwige roem EN een prachtige prijs!

Bekijk hier onze Quiz op maat pagina. Of neem direct contact op!

Like onze pagina's

Als jullie de quiz leuk vinden dan zouden wij het enorm waarderen als jullie ons liken op Facebook, Instagram en abonneren op YouTube.

Wordt lid van onze Whatsapp groep!

Voor onze diehard fans hebben wij een speciale appgroep aangemaakt waar wij jullie als eerste laten weten waar en wanneer er weer een nieuwe quiz komt. Daarnaast gaan wij ook ideeën voor nieuwe quizen en thema’s aan jullie voorstellen in de app groep. En het zou top zijn als jij onze evenementen kunt liken, deelnemen en door kan sturen naar jou vrienden via Whatsapp of Facebook.

Alles is vrijblijvend en we verplichten jou tot niets!

Krijg ik dan 1.000+ berichten per dag?

De whatsapp groep is Send only dus je hoeft niet bang te zijn dat je 1.000+ berichten per dag krijgt. Je krijgt alleen van ons een bericht als er een nieuw evenement is aangemaakt of als we iets aan jullie willen vragen.

Lijkt je dit leuk? Klik dan hier op de link om lid te worden van onze exclusieve Whatsapp groep!

Max 256 mensen…

De whatsapp groep kan maar tot 256 mensen dus als jij bij de eerste 256 wilt horen dan moet je snel zijn!

Back To Top