skip to Main Content

Doneren?

Deelname aan onze quiz is geheel vrijblijvend. Als je genoten hebt van de quiz en ons wilt steunen dan zijn we heel blij met een gift. Scan de QR-code van hiernaast met de camera van je telefoon om een donatie te doen. Let op! Deze code werkt niet met de app van een bank. Als het niet lukt om met je camera de QR-code te scannen dan heb je een QR-code app nodig.

Als alternatief kan je ook op de QR-code of de groene doneren knop van hieronder klikken om een donatie te doen.

qr code - Quiz aan zee

Stuur deze pagina naar jouw telefoon / laptop (delen).

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in deze gekke tijden?
Boek onze online Quiz op Maat! 

QUIZ AAN ZEE BUMPER 1920x1080

Wij bieden een op maat gemaakte quiz voor jouw bedrijf of organisatie. In verschillende rondes wordt je algemene kennis getest. Actualiteit; muziek; kunst; film; natuur; geschiedenis… allerlei gebieden komen aan bod. Een speciale ronde met vragen over jouw bedrijf of organisatie kan natuurlijk niet ontbreken! Deze vragen kan je van tevoren aanleveren.

In de quiz staat samenwerking centraal. Deze quiz speel je namelijk niet alleen, maar in een team! Heeft jouw team de meeste kennis in huis? Goed overleg is cruciaal, met elkaar bepaal je immers wat het juiste antwoord is. Naast eeuwige roem, ontvangt het winnende team een mooie prijs!

De mogelijkheden voor deze online Quiz op Maat zijn eindeloos. Wil je de deelnemers vanuit huis laten meespelen? Dat kan! Wil je dat onze quizmasters en technisch ondersteuner op locatie komen? Ook dat is geen probleem! Uiteraard zorgen we ervoor dat we hierbij alle corona maatregelen volledig volgen. Vertel ons je wensen en wij gaan ermee aan de slag.

De Quiz op Maat is te boeken voor groepen vanaf 25 personen, tot groepen van 5.000 of zelfs 25.000+ personen. Dankzij onze ervaren quizmasters is plezier gegarandeerd!

Groepen tot 500 personen

Bij groepen van 25 tot 500 personen speel je de quiz via Zoom. Wanneer de deelnemers hun webcam gebruiken kunnen zij elkaar zien tijdens de quiz, wat de interactie en groepsbinding vergroot! Overleg tussen de teamgenoten kan plaatsvinden via bijvoorbeeld Skype of WhatsApp.

Groepen vanaf 500 personen

Voor groepen vanaf 500 personen organiseren wij het zo dat de deelnemers meespelen via een live verbinding via YouTube. De teamgenoten kunnen met elkaar overleggen via Zoom, Skype, WhatsApp of Google Hangouts. Omdat wij via YouTube werken kan onze quiz gemakkelijk geschaald worden, hierdoor is geen groep te groot!

Quiz op Maat in het kort:

  • Top entertainment gedurende ongeveer 2 uur
  • Volledig corona-proof!
  • Datum, tijdstip en locatie naar keuze
  • Beschikbaar vanaf 25 personen
  • Prijzen zijn op aanvraag

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!

Wil je liever bellen of mailen?

Tot snel!

Quiz op Maat contact formulier

    Back To Top